Menu

Menu

ForsideBørnebyKvong BørnehusJoans Private pasningsordningForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådKvong StafettenKvongstafet-listeSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KalenderKvongpostenNyhederOm KvongErhvervDan-ElSenius MultiserviceHallum StålteknikJoans Private pasningsordningKvong A/SMurermester Kjeld E. SørensenSac Kvong A/SSparekassen for Nørre Nebel og OmegnUnilyd Instore tvWest Speed

Grillaften

Børnehuset

Så er det sommerferie og mange børn holder ferie med familien enten hjemme eller ude. Det betyder at der ikke er så mange børn i Kvong Børnehus, men ikke desto mindre så hygger de børn og voksne sig, der er her. Det er rigtig tøffetid og dagene går med vandpjaskeri, spontane ture ud af huset og en masse hygge. Vejret er jo storartet til den slags og vi nyder det hver dag. Vi har sendt 4 børn afsted i skole og ønsker dem alt godt fremover. Det er altid lidt vemodigt når nogen rejser, men når de forbliver i lokalområdet og forhåbentlig også kommer lidt på besøg, er det meget nemmere. Den kommende tid byder på et nyt barn i børnehaven, fuldt hus i vuggestuen og inden længe løber årets familieaften af stablen her i huset. Det er en grillaften, som afholdes d. 31/8 fra kl 17. Det plejer at være et hyggeligt arrangement og børnene ser meget frem til at få familien på besøg her i Børnehuset.
Kvong Børnehus ønsker alle en fortsat dejlig sommer og til dem der skulle have lyst, så er man jo altid velkommen til at besøge os. Vi har altid kaffe på kanden.
 
Glade sommerhilsner fra Kvong Børnehus.
torsdag 19 jul 2018 - Jørn Peter Adolphsen
Vist: 620 gange