Menu

Menu

BørnebyJoans private pasningsordningKvong BørnehusForeningerAktiv KvongBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Gamle SkoleKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådStøtteforeingenSportsugenKvongpostenNyhederOm KvongKalenderErhvervDan-ElJoans private pasningsordningKERATECH WHEELS A/SKvong Smede- og MaskinforretningMurermester Kjeld E. SørensenSAC Kvong A/SSparekassen for Nr. nebel og OmegnTromborg StaldudstyrUnilyd Instore TVWestSpeedBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)
Jørgen Bundgaard ved cyklerne i Nr Nebel
Nr. Nebel
Jørgen Bundgaard ved cyklerne i Nr Nebel Foto: Bjarne Buhl

Attraktive skinnecykler fra Nr. Nebel

Der kommer en ny portal

35 Skinnecykler fra Nr. Nebel til Nymindegab og retur er klar til sæsonen. Det er Jørgen Mailand der står for vedligeholdelsen af cyklerne.

Strækningen der går gennem det fantastiske område i Blåbjerg er ved at blive renoveret med nye indgangspartier. I Nymindegab er vi snart færdige, siger Jørgen Bundgaard, vi mangler lige et par flagstænger.


Foto: Endestation og vendeplads i Nymindegab

Vi skal også i gang ved startstedet i Nr. Nebel, det kommer til at ligene et stationsmiljø og vi tror det bliver rigtig godt til glæde for lokale og turister, og det er med til at styrke vort område, siger Jørgen Bundgaard, der laver alt det praktiske omkring indgangspartierne.


Foto: Jørgen Bundgaard snart klar ved Nymindegab, der mangler lige et par flagstænger 

Billetter kan som altid købes hos Statoil i Nr. Nebel og overskuddet går til turistfremme i vort område hvor der gerne modtages nye ideer siger formanden Lars Andersen fra Nr. Nebel.

Bjarne Buhl