Menu

Menu

BørnebyJoans private pasningsordningKvong BørnehusForeningerAktiv KvongBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Gamle SkoleKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådStøtteforeingenSportsugenKvongpostenNyhederOm KvongKalenderErhvervDan-ElJoans private pasningsordningKERATECH WHEELS A/SKvong Smede- og MaskinforretningMurermester Kjeld E. SørensenSAC Kvong A/SSparekassen for Nr. nebel og OmegnTromborg StaldudstyrUnilyd Instore TVWestSpeedBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)
Nr. Nebel
Foto:

Der bliver solgt huse under postnummeret 6830

Sommerhusområdet er blevet bedre

Mads Havstrup der er Ejdomshandler hos EDC  i Nørre Nebel mener det går jævnt med at sælge huse i vort område, men folk er også gode til lige at sparre op til et huskøb.  Det er ikke som ved finanskrisen for en ca. 8 år siden. Nu går det mere jævnt.

Der er vel solgt mellem 40 og 50 huse i vort område i de sidste 12 måneder og priserne holder sig pænt med en normal jævn udvikling. Man får rigtig meget for pengene her i området.

Der er også kommet gang i nybyggeriet og vi ser huse blive opført i vort område. Og dem der bygger nyt har planer om at blive her i mange år fremover.

På kontoret sidder Thomas Sønderby og har travlt med at tale med kunder under vort besøg.

fredag 7 sep 2018 - Bjarne Buhl