Menu

Menu

ForsideBørnebyKvong BørnehusJoans Private pasningsordningForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådKvong StafettenKvongstafet-listeSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KalenderKvongpostenNyhederOm KvongErhvervDan-ElSenius MultiserviceHallum StålteknikJoans Private pasningsordningKvong A/SMurermester Kjeld E. SørensenSac Kvong A/SSparekassen for Nørre Nebel og OmegnUnilyd Instore tvWest Speed
Kvong
Foto:

Blåbjerg udviklingsråd

Claus Larsen er ny formand

Blåbjerg Udviklingsråd holdt generalforsamling 28. februar i Lydum forsamlingshus.

38 interesserede havde fundet vej, og udover deltagelse i generalforsamlingen fik de også god mad og et spændende oplæg om erhvervspolitikken i Varde Kommune.

På forhånd vidste vi at formanden og kassereren ikke stillede op til genvalg, så der blev også rykket lidt rundt inden aftenen var gået. Det var ikke fordi regnskab og beretning mødte stor kritik, de blev enstemmigt godkendt, men de to havde været med længe og ønskede tid til andre ting.

Det næste års tid er formanden så fra Kvong og en af de første opgaver bliver at lave ”Åben Landsby” i Kvong sammen med alle de lokale foreninger – det er den 13. april.

Her lidt billeder fra aftenen.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

 

søndag 3 mar 2019 - Jørn Peter Adolphsen
Vist: 604 gange