Menu

Menu

BørnebyJoans private pasningsordningKvong BørnehusForeninger BØRNEHUSETS VENNERAktiv KvongBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Gamle SkoleKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådSportsugenKvongpostenNyhederOm KvongKalenderErhvervDan-ElJoans private pasningsordningKERATECH WHEELS A/SKvong Smede- og MaskinforretningMurermester Kjeld E. SørensenSAC Kvong A/SSparekassen for Nr. nebel og OmegnTromborg StaldudstyrUnilyd Instore TVWestSpeedBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)

Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn

-

 

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn er et selvstændigt, moderne pengeinstitut med hovedkontor beliggende i Nørre Nebel og med filialer i Outrup og Lunde.
Vi er 53 motiverede medarbejdere, der arbejder ud fra nøgleordene:

"Bedst muligt og billigst muligt"

med den gammeldags opfattelse af service i fokus.

Vores meget enkle og rationelle forretningsgang gør, at vi kan holde omkostningerne nede og derfor kan tilbyde lavere udlånsrenter og højere indlånsrenter end de fleste andre pengeinstitutter.

Vi lægger vægt på seriøs rådgivning frem for provisionslønnet salg. Her får du personlig kontakt med din rådgiver, som kender dig og som er fortrolig med dine forhold. Et samarbejde om din økonomi bygger på tillid, når vi rådgiver om komplicerede produkter og ydelser. Du kan stole på vores rådgivning, også selvom du ikke er fagmand eller har erfaring inden for økonomiske forhold.

Vi går imod strømmen. Det ved vi godt. Provisioner benytter vi os så at sige ikke af. Gebyrer og dokumentomkostninger er meget få og små.

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri

Galleri