Menu

Menu

ForsideBørnebyKvong BørnehusJoans Private pasningsordningForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådKvong StafettenKvongstafet-listeSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KalenderKvongpostenNyhederOm KvongErhvervDan-ElSenius MultiserviceHallum StålteknikJoans Private pasningsordningKvong A/SMurermester Kjeld E. SørensenSac Kvong A/SSparekassen for Nørre Nebel og OmegnUnilyd Instore tvWest Speed
Kvong
Foto:

Så blev Kirkehuset indviet

Billeder og tale

Mange var mødt frem til indvielsen af kirkehuset, hvor der blev budt på lidt godt til ganen og Menighedsrådets formand Inge Bech Thomsen holdt tale, der blev snakket og hygget ved bordene og der var en god stemning.

Her Inge Bech Thomsens tale, som udløste appalus:

Kære alle sammen velkommen til indvielse af vores nye Kirkehus. Så nåede vi det – næsten. Huset står næsten færdigt, kun det udvendige mangler, maling og plantning foran

 Vi står her i huset, så at sige, til en ny tid for Kvong Kirke. Vi har ventet, mange har arbejdet hårdt og lige til det sidste. For at vi kunne holde vores budget har vi gjort mange ting selv. Her vil jeg gerne benytte lejligheden til at give en stor tak til vores ægtefæller som flyttede alle vores møbler lamper m.m. En særlig tak til Jørgen Moesgård som har hængt alle vores ting op.

Der er nogle som IKKE syntes det var nødvendigt med et Kirkehus, men Menighedsrådet mente og valgte, da præstegården skulle sælges, at pengene ved salg af præstegården ikke skulle gå til Nr. Nebel Menighedsråd eller Varde Provsti. Det var vigtigt for os, at vi skulle have et samlingspunkt i forbindelse med Kirken i Kvong. Kvong Kirke skulle jo ikke ret gerne blive en lejligheds Kirke.

Kirken og Kirkehuset, skal lægge rum og rammer til – at vi kan mødes og samles med kendte og nye mennesker og få følelsen af, at vi hører hjemme i Kvong. Det er vores håb.

Mange har glædet sig. Nu er huset her. Det er palmesøndag, dagen hvor vi fælles går fremad. Døren til Kvong Kirkehus slås op på vid gab, nye fortællinger og liv og samvær i huset skal begynde.

Mit ønske sammen med Kvong Menighedsråd må være, at må Kvong Kirkehus blive til glæde og til gavn til lykke og velsignelse.

Tillykke til os alle sammen, og rigtig glædelig påske.  

 

 

søndag 25 mar 2018 - Jørn Peter Adolphsen
Vist: 1208 gange