Menu

Menu

ForsideBørnebyKvong BørnehusJoans Private pasningsordningForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådKvong StafettenKvongstafet-listeSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KalenderKvongpostenNyhederOm KvongErhvervDan-ElSenius MultiserviceHallum StålteknikJoans Private pasningsordningKvong A/SMurermester Kjeld E. SørensenSac Kvong A/SSparekassen for Nørre Nebel og OmegnUnilyd Instore tvWest Speed
Kvong
Foto:

Sogneudflugt til Nørholm Skov

Ud og se med Søren

Sogneudflugt

Tirsdag d.15. maj indbyder Kvong Sogneforening endnu engang til sogneudflugt. Det er efterhånden ved at være en tradition at Sogneforeningen er vært for en udflugt hvor alle med interesse for natur, hygge og socialt samvær mødes til en hyggelig aften for både børn og voksne.

Igen i år er undertegnede blevet bedt om at være turleder, og i år har jeg planlagt at turen skal gå til den fredede del af Nørholm Skov. Det er et meget spændende område som byder på et væld af spændende oplevelser.

 

Vi mødes kl. 18.30 i skolegården på Kvong Gl. Skole hvor vi fylder bilerne op og  kører til P-pladsen under Linding Bro ved Lindingbrovej.

Ca. kl. 19.00 begiver vi os fra P-pladsen og ind i skoven.

 

Sogneforeningen er igen i år vært ved kaffe og kage. Medbring godt humør samt praktisk tøj og fodtøj da vi sandsynligvis vil møde lidt fugtige stier.

Vel mødt!

 

På vegne af Kvong Sogneforening

Søren Brydsø

 

 

fredag 27 apr 2018 - Jørn Peter Adolphsen
Vist: 520 gange