Menu

Menu

ForsideBørnebyKvong BørnehusJoans Private pasningsordningForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådKvong StafettenSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KalenderKvongpostenNyhederOm KvongErhvervDan-ElHallum StålteknikJoans Private pasningsordningKvong A/SMurermester Kjeld E. SørensenSac Kvong A/SSparekassen for Nørre Nebel og OmegnUnilyd Instore tvWest Speed
Kvong
Foto: privat

Indvielse af Balancebane

.

På Kvong stadion blev den nye balancebane indviet af en gruppe børn fra Kvong Private Børnehus fredag d. 10/1.
Banen er et resultat af et samarbejde mellem byens foreninger, som har slået sig sammen om at tænke på, hvilke udviklingsmuligheder der kunne være i Kvong.
Vi har haft forskellige projekter i spil, udtaler Brian Pagård - formand for Kvong idrætsforening, og dette projekt er det første, som er blevet ført ud i virkeligheden.
Foreningerne har arbejdet på byfornyelserne forud for nogle af de udviklingsmøder, der har været med vores nabobyer Lunde og Lydum, som nu sammen danner landsbyklyngenTrekløver vest.
Vi søgte Nr. Nebel Sparekasse om lidt økonomisk støtte, da de i 2019 udloddede 1 mio. kr. til lokale formål, fortæller Brian Pagård, og vi var heldige, at de vil hjælpe os med 25% af udgifterne til balancebanen.
Resten er blevet betalt af idrætsforeningen i byen, som håber på en aktiv landsby, også gerne med besøgende udefra, som nu altså kan benytte både balancebane, shelter og bålhytte på én gang. 
 
tirsdag 21 jan 2020 - Jørn Peter Adolphsen
Vist: 838 gange