Menu

Menu

ForsideBørnebyJoans private pasningsordningKvong BørnehusForeninger BØRNEHUSETS VENNERBlåbjerg UdviklingsrådKvong 4HKvong Idrætsforening - KIFKvong IdrætsparkKvong MedborgerhusKvong SogneforeningKvong Sogns MenighedsrådSportsugenGymnastik og fitnessBook aktiviteter (KIF)Tilmeld og betal (KIF)KvongpostenNyhederOm KvongKalenderErhvervDan-ElJoans private pasningsordningKERATECH WHEELS A/SKvong A/sMurermester Kjeld E. SørensenSAC Kvong A/SSparekassen for Nr. nebel og OmegnTromborg StaldudstyrUnilyd Instore TVWestSpeed
Kvong
Foto: privat

Sensommermarked, indvielse og fernisering.

Kunst, bobler, vandsten og nyindrettede lokaler.

Lørdag den 29. august fik samlet folk til det udsatte forårsmarked. Det var blevet for sent til sommerblomster men til gengæld havde vi nået at gøre alle lokalerne i stand. Der er kommet nye toiletter, med og uden handicapindretning, og der er kommet nye møbler i nymalede lokaler ovenpå. Her kan man godt holde sin fest.

Når Børnehusets Venner ikke kunne sælge blomster kunne de prøve med sten. De havde også øl og pølser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellen har udvidet sit arbejdsområde, så der nu også er  flotte bronzefigurer. mange kiggede forbi og beundrede.

Seppo Mattinens billeder fra den gamle bogbus er kommet op på væggen mod gården, hvor bussen ofte stod, mens der stadig var hjul under. Det havde vi glædet os til at dele med hele sognet og mange kom, så, lyttede til historier og nød et lille glas sammen.

 

 

lørdag 29 aug 2020 - Claus Larsen